Thursday, February 4, 2010

2 Months!!

Danish dah masuk 2 bulan dah. In fact dah 2 bulan 5 hari. Alhamdulillah, he pass the past two months without any problem, except for the bad jaundice and bad nurses who took Danish blood every single day for two weeks, bohoo, bad bad nurse and doctor too!!! Apart from that no problem. He has grown to a wonderful baby now. Sekarang dah pandai nak borak-borak dengan mama papa dia dah. Everytime the eyes open, dia mesti akan buat sound 'Danish bangun dah ni, angkat le'. Walau canne penat balik dari opis pun, oh mind you i have started working for three days already, mencik la!!!, tetap akan angkat juga Danish. Cian dia kan sehari suntuk dengan baby sitter yang dok asyik buai Danish je nak paksa tido. Actually she is our maid, but since dia ni pemalas tahap gaban, malas masak, tengah hari tido, caught red handed by hubby, sapu rumah tunggu kena suruh, so better change the job description to baby sitter je la, haihh back to square one la, still i have to do the house chores.

More of Danish:

1 day old

5 days old. Warded in style. ;)

7 days old

2 months old



Another thing that Danish had master was his sleeping habit. Suka sangat tido senget-senget ni. Ni antara stail tido cari-ketiak-mama.

29 days old

1 month old

1 month 30 days old

3 comments:

Anita, Mummy Adzryl on February 5, 2010 at 11:34 AM said...

aaaaaaaaaa... tgk pixs ur baby ni buat i miss my baby plak! rindunyaaa.. rasa nak balik jer lunch time ni.. isk iskk.. :) btw, CONGRATS again! :D

suhana on February 5, 2010 at 8:02 PM said...

wah.. comel nya baby Danish..
Tahniah la Dzu..
n welcome to the club..

h@iRhuZd on February 7, 2010 at 11:35 AM said...

Anita: hehe.. same here. hari-hari rindu kat baby. hari-hari nak pulang awal. huhuuu..

Suhana: Dayang.. tq. sampai juga ko ke sini. hehe.. nda payah la aku emel gambar anakku lagi kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Friends