Friday, January 15, 2010

a whole new world

fuhh,almost nine full month i left this blog untouched.from the day i learnt i'm pregnant until a week before giving birth.there's few people been asking of my whereabout,sorry guys (oh,and thank you for all the congratulations and presents,danish,and mama,will very much appreciate it).the other day,i was waiting until my cuti bersalin.guess i'll have all the time in the world to catch up with all this blog thingy.tp bila budak kecik danish tu dah ada,tak menang tangan mama dia ni.tambah lagi la takde masa utk blogging2 ni.ada masa pun bila danish dah tido.tapi time tu la gak mama dia ni ikut membuta,hehe.but luckily,danish jenis yang tak menyusahkan mama dia.dia tak bangun malam nak minta susu.tido kul 12 (tu pun pas papa dia dah habis nyanyi 17-18 lagu baru dia nak tido) bangun kul 6.only first two weeks la bgn tgh malam,tu pun mama dia kejut sebab nak ensure dia cukup minum untuk kurangkan jaundice dia.hmm,nanti la cite pasal danish naik ambulan masuk hospital,sbb jaundice.kenangan yang tak besh.sekarang ni nak cite yang besh2 je.

Oh,nak cite gak pengalaman giving birth hari tu,tp in another entry la ok.till then,tata,danish dah sound dah.

By the way,i guess its still not to late to wish happy new year.

4 comments:

Anita, Mummy Adzryl on January 16, 2010 at 12:51 AM said...

hello! finallyyyy... lama tunggu u update blog. lama tau nak tau cite pregnancy n birth u.. lama btol menghilang! hikk. so sila update okeh! ;)

and yeah, CONGRATS!!! welcome to the club.. ;)

m@Ri@ on January 17, 2010 at 4:22 PM said...

wah lama betul tunggu akhirnya update jugak..bagusnya danish...kalau aqil tiap2 jam d waktu malam dia akan bangun..siang plk die tido..oh tidak..mak die dah jadi ju-on..apepun tahniah yek..nnt update tau..;)

M@uRiNe on January 19, 2010 at 7:14 PM said...

Wah congrats Dzu... Welcome to Mummy's world.

Anita, Mummy Adzryl on January 28, 2010 at 12:08 PM said...

heeeee. my son dh merangkak pun... heee. ur son dh brapa bln? update cpt plz!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Friends